Over Candy Tree

Nederlands Engels

Snoep kan best wat minder zoet
Dus zoeten wij het Candy Tree snoep met maisstroop, fruitdiksappen, ahornsiroop en melasse. Gewoon minder zoet dus. En toch lekker. Als je veel suiker eet is het misschien wel even wennen, maar met ons snoep word je wel een fijnproever.

Als het kan zonder allergenen
Bij het bedenken van het snoep letten we extra op, dat we ingrediënten vermijden, die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Daarom kan bijna iedereen het Candy Tree snoep eten. Dat is wel zo handig, vooral als je wilt trakteren. Let wel goed op de pictogrammen en verklaring van de ingrediënten op de verpakking. Er is bijvoorbeeld gewone drop, maar ook glutenvrije drop.

We gebruiken geen kleurstoffen
Er zitten geen kleurstoffen in Candy Tree snoep. Die mogen trouwens in bio producten niet gebruikt worden. De kleur van het snoep is dus de kleur van de ingrediënten. Al weer een zorg minder.

We gebruiken alleen biologische ingrediënten
Bij Candy Tree snoep hoef je niet bang te zijn voor vreemde chemische stoffen of gentechnologie. We gebruiken gewoon ingrediënten van moeder natuur.

En het snoep is ook nog vegetarisch
Bijna alle Candy Tree snoep is vrij van dierlijke ingrediënten. En er zit ook alleen maar in wat op de verpakking staat. Dus geen verborgen ingrediënten of zogenaamde technische hulpstoffen. Gewoon lekker duidelijk.   © 2024 Corn Candies BV | Designed by WebdesignKVA