Overgevoeligheid voor suiker

Nederlands Engels
We gebruiken liever geen riet- of bietsuiker, vanwege overgevoeligheid voor suiker en ADHD problematiek. Candy Tree snoep is daarom bewust mild gezoet met maisstroop, vruchtendiksappen, melasse* of ahornsiroop. 
* De melasse in de drop is een restproduct van de productie van rietsuiker, maar de smaak is eerder een beetje bitter, omdat de meeste suiker eruit gehaald is. De zwarte melasse gebruiken we voor de bittere smaak en ook voor de zwarte kleur van de Candy Tree drop. 
 
Wij gebruiken GEEN High Fructose Corn Syrup!
De HFCS wordt in de USA veel toegepast vanwege de hoge zoetkracht waardoor de stroop als vervanger van suiker kan worden ingezet. Deze stroop is niet bio gecertificeerd en bestaat bovendien voornamelijk uit fructose wat voor onze producten niet geschikt is. Onze biologische maltose maisstroop is wel gecertificeerd en bestaat voornamelijk uit maltose, maltotriose en een beetje glucose.

Smaakt Candy Tree snoep net zo lekker als snoep met suiker?
Snoep met suiker smaakt zoeter en wordt daarom gecombineerd met krachtig smakende en sterk ruikende aroma's. Candy Tree snoep smaakt minder zoet. Zelfs met natuurlijke ingrediënten en milde biologische natuurlijke aroma's smaakt het snoep daarom toch lekker.

Wij gaan alleen voor echt natuurlijk!
Voor het Candy Tree snoep gebruiken we onder meer pure vruchtendiksappen van kersen, aardbei, zwarte bes, framboos, sinaasappel, citroen, ananas en appel, echte geroosterde hazelnoten, volle slagroom en puur zoethoutwortelextract.

Onze biologische aroma's worden gemaakt van biologische ingrediënten. Het zijn dus geen chemische smaakstoffen, maar natuurlijke extracten van biologische vruchten of vanille. Het verschil kun je goed proeven, maar als je gewend bent aan gewoon snoep met suiker is het misschien even wennen.


   © 2023 Corn Candies BV | Designed by WebdesignKVA