Zonder kleurstoffen

Nederlands Engels
Kleurstoffen Op alle Candy Tree artikelen staat het roze duim logo. Het logo geeft aan, dat het betreffende product helemaal geen kleurstoffen bevat. Dus ook geen kleurstoffen van natuurlijke oorsprong.

Maar Candy Tree snoep heeft toch wel kleur?
De natuurlijke kleuren van het Candy Tree snoep zijn voor 100% afkomstig van de ingrediënten, zoals rood en geel van de vruchtendiksappen, bruin van het carobpoeder, goudkleurig van de ahornsiroop en zwart van de melasse en van het zoethoutwortelextract. De kleuren van de Candy Tree verpakkingen hebben we juist wel vrolijk en sprekend gemaakt. Maar die eet je gelukkig niet op!

Ook geen andere kunstmatige stoffen.
We gebruiken trouwens helemaal geen chemische stoffen om te binden, hard of zacht te maken of te conserveren. De opgestoken duim betekent dus eigenlijk: OK, 100% natuurlijk!

Biologische garantie = geen additieven of kleurstoffen.

De meeste mensen denken bij biologisch op de eerste plaats, dat er geen kunstmest, gif of gentech is gebruikt. Maar biologisch garandeert ook, dat er helemaal geen kleurstoffen of andere chemie is gebruikt bij de bereiding van het snoep. Dat geeft een lekker gevoel, want dan weet je wat eet: 100% natuurlijk!

    © 2023 Corn Candies BV | Designed by WebdesignKVA