Vegan - Vegetarisch


veganistisch

Bijna alle Candy Tree producten zijn Vegan*. In enkele producten is room verwerkt. In dat geval vermelden we, dat het product Vegetarisch* is.

Is snoep dan niet altijd Vegan of Vegetarisch? Nee, er zitten juist regelmatig verborgen ingrediënten van dierlijke oorsprong in snoep. Het Vegan of Vegetarian picto op Candy Tree snoep garandeert dus, dat er geen onaangename verrassingen in zitten. Wel zo fijn om te weten, niet alleen voor veganisten of vegetariërs.

*Vanaf augustus 2017 vervangen we op alle verpakkingen het vegetarisch keurmerk door het nieuwe Vegan of Vegetarian picto.

Vegetarisch

 



   © 2017 Corn Candies BV | Designed by WebdesignKVA